torstai 15. tammikuuta 2009

Mies 2.0

Näin vuoden alussa on ehkä hyvä kerrata omia tavoitteitaan ja haaveitaan, ei pelkästään alkaneelle vuodelle, mutta myös pidemmällekin aikavälille.

Täytyy heti alkuun tunnustaa, että Casino Royalen ilmestymisen aikoihin Craig esittämä hahmo teki syvän vaikuksen, ei pelkästään uuden sukupolven edustajana fyysisessä mielessä, mutta kauniiden naisten, rahan ja kalliiden autojen keskellä myös tavallisena tuntevana ihmisenä, miehenä johon on paljon helpompi omissa unelmissaan samaistua edellisiin Bondeihin verrattuna.

Hän on melko tarkkaan 10 vuotta minua vanhempi, joten koin että kaiken tuon tavoittelemiseksi on minullekin annettu se samainen vuosikymmen. En toki haaveillut salaisen agentin töistä, tappeluista ja miltei tapetuksi tulemisesta, mutta yhtä hyvästä fyysisestä ulkomuodosta, kansainvälisestä temmellyskentästä, kauniista naisista ja ehkä hieman myös autoista. 

Nyt pari vuotta myöhemmin, vaikka tavoitteet ovat osittain lähestyneet, olenhan nyt sinkkupoika ja laajentanut myös selvästi toiminta-aluettani, olen myös tajunnut alkuperäisen kymmenen vuoden unelmien toteutusaikavälin supistuneen molemmista päistä. En enää nauti ajatuksesta että olen lähes tuuliajolla lähes nelikymppisenä. Vakiintunut perhe-elämä ja OMA kaunis nainen tuntuu huomattavasti houkuttelevammalta tavoitteelta.

Aikaa kuitenkin on ja seikkailunhimokaan ei tunnu kadonneen minnekkään, joten ehkä kykenen toteuttamaan molemmat haaveeni. Jos blogin nimi kytketään tähän soppaan, niin toisen satkun läpikoluamiseen olisi aikaa noin viisi vuotta. Parikymmentä naista vuodessa. Ei kuulosta erityisen mahdottomalta.  

Pientä alkuakin olen saanut aikaiseksi, vaikka syksyllä olikin melko hiljaista. Vuoden vaihteen tuntumassa vauhti taas parani, todennäköisesti lomien takia. Yksi täysin tyydyttävä tapaus oli ja meni, ehkä oikeampi olisi sanoa että yksi korvaantui toisella, hyvä aivan erinomaisella. Uskon että tulen kirjoittamaan molemmista pidemmin, viimeksi mainitusta todennäköisesti useampaankin otteeseen. Ja olihan tuota hieman muutakin, kenties mainitsemisen arvoista säätöä.

Lupaan näin puolijulkisesti löytää punnerrusten, vatsalihasliikkeiden, pitkien lenkkien ja naisten kanssa seurustelun lisäksi entistä enemmän aikaa myös blogin kirjoittelulle. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: