torstai 7. elokuuta 2008

Deittailu-urakka

Kesäloman loputtua työurupeaman lisäksi lankesin myös pieneen deittailu-urakkaan. Tällä viikolla olen tavannut muutamia uusia naisia, kiireisin päivä tähän asti oli eilen, työpäivän jälkeen kerkesin tavata kolme.

Viimeisin osasi järjestää pienen bonuksenkin. Olimme kirjoitelleet vuoden päivät, kylläkin melko satunnaisesti, netissä. Ulkopaikkakuntalainen oli tulossa järjestämään aikuislukiopaikkaansa pääkaupunkiin, ja oli yöpymässä ystävättärensä luona. Tapasimme hieman ennen yhdeksää, kävelimme pienen kierroksen puistossa ja päädyimme istumaan kiltisti sohvalleni. Kuuntelimme hieman Chris Isaakia ja keskustelimme Nabokovin Lolitasta.

Sain tekstarin myöhemmin neitosen päädyttyä ystävättärensä luokse. Hieno ele, erityisesti siltä varalta että olisin ollut huolestunut hänen turvallisesta siirtymisestään laitakaupungille. Kiittelin tapaamisesta toistamiseen ja toivottelin hyvät yöt.

Radiohiljaisuuden katkaisi uusi viesti puoli yhden pintaan. Neidot olivat kimpassa siirtyneet takaisin keskustaan, hieman evästämään ja juhlistamaan jälleennäkemistään. Juoma oli myöskin päässyt loppumaan ja tiedusteltiinkin vienosti, että josko minun luokse voisi tulla jatkamaan.

Juuri tämmöisiä tilanteita varten on hyvä pitää kohtuullista varastoa erilaisia neitien juomia, ja tietysti jotain erikoisuuksia joilla voi piristää jo urautuneita juomatapoja. Ja kun itse ei erityisemmin juo, varasto säilyy myös varastona.

Illalla tapaamani nettituttu oli varsin mukava ja sööttikin, mutta nyt mukana saapunut ystävätär oli suorastaan kaunis, erityisesti nassultaan. Pari tuntia vierähti nopeahkosti höpötellessä niitä näitä. Vaikka visiitti siihen rajoittuikin, olin yllättävän tyytyväinen jälkikäteen. Jään odottelemaan mielenkiinnolla jatkokehitystä.

Ei kommentteja: