torstai 21. elokuuta 2008

Reissumies

Puoliyllättäen tarjoutui mahdollisuus pienelle autoreissulle, 10 pääasiassa itäisen Keski-Euroopan maata vajaassa kahdessa viikossa. Reissun takia en ole päässyt blogiakaan kirjoittamaan, mutta vähintään oli aikaa kokea jotain uutta ja pohdiskella vanhoja.

Reissu parhaaseen loma-aikaan vahvisti käsityksiäni siitä, että parhaat kaupunkinäkymät Euroopasssa löytyvät Tsekeistä ja Puolasta. Omaa kansalaisuuskokoelmaani pääsinkin täydentämään kauniilla tsekillä, ja muutaman fraasinkin opin. Pitänee ottaa lisäoppia lähitulevaisuudessa.

Ja yhtä vakuuttuneempi olen siitä, että haaremia on rakennettava kansainvälisesti. Vaikka reissuillani pysähdynkin useimmiten yhteen kaupunkiin vain lyhyeksi aikaa, yhdenkin illan jakaminen seuralaisen kanssa tuntuu järkevältä palkinnolta vaivannäölle. Ja ehkä moni neitikin olisi kiinnostunut liittymään matkaseuraksi muutamaksi päiväksi tai kenties piipahtamaan täällä kotikonnuillani. Niin taikka näin, mahdollisuuksia tuntuu olevan riittävästi.

Pieni säpinä tuntuu jatkuvan myös täällä. Muutamat juuri ennen matkalle lähtöä tapaamani naiset ovat jatkaneet yhteydenpitoa ja joutunenkin paneutumaan heihin tarkemmin nyt olotilan rauhoituttua. Reissulla silmät ehkä avautuivat entistäkin enemmän, mikään keskinkertaisuus ei tunnu nyt houkuttelevalta, kaipaan jotain erityisen hyvää rauhallisemman vaiheen jälkeen, pelin nyt alettua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kirjoituksia kaipaillaan!

Anonyymi kirjoitti...

Koitahan nyt jotain kirjoittaa, on mukavaa lueskella näitä tekstejä.

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, bookmarkkasin tämän aiemmin toiveikkaana mutta liekö kirjoittaja kyllästynyt tai menehtynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, uutta tekstiä, kiitos!!

Luulenpa kirjoittajan erehtyneen parisuhteeseen ja samalla unohtaneen lupaavasti alkaneen kirjoittajan uran....