keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Deittipeliä

Yhden naisen piirittäminen ja pommittaminen on hermoja rassaavaa puuhaa. Olet riippuvainen naisen aikatauluista ja mielialanvaihteluista. Kun itselläsi olisi aikaa ja innostusta käydä vaikkapa leffassa, joudut pohtimaan johtuuko kietäytymisen perusteeksi ilmoitetut opiskelukiireet todellisista kiireistä vai orastavasta kyllästymisestä itseesi. Se jos mikä rassaa pimpannälkäistä poikaa.

Ratkaisuminen ei tietenkään ole altistuminen kohteeksi valitun naisen mielivallalle vaan naisten lukumäärän lisääminen. Uskon että järkevä määrä rinnakkaisille projekteille on kolmesta viiteen. Miesten aikataulut ja tehokkuus on erilaisia, mutta ainakin näin kesäaikaan resursseja tohtisi olla.

Samana päivänä ei tietenkään kannata aloittaa monen eri naisen kanssa nollasta. Paitsi rinnakkain, myös eri vaiheissa. Kun yhden kanssa on päästy jo viikottattaisiin elokuvailtoihin, jaksaa yhtä lämmitellä vielä tekstiviestein. Kun yhden pimpero on saatu tarkastettua, kannattaa ottaa uusi kontakti työn alle.

Omaa haaremia kannattaa hellitellä. Ei ole paljon raskaampaa lähettää hyvänyöntoivotuksia viiteen kertaan. Tai välistä soitella lyhyesti ja "vain kuulostella kuulumisia". Itseasiassa usean projektin rinnakkaintyöstä tuo lisää spontaaniutta. Liikkuessa kaupungilla on suurempi todennäköisyys kulkea ohi jonkun naisen työpaikan tai kodin ja kysäistä mahdollisuutta pikaiseen törmäämiseen. Tai sopivan matkailumahdollisuuden avautuessa on helpompi löytää seuralainen jonka ohjelmistoon se sopii. Mikä tärkeintä, yhden naisen hetkittäiset kiireet tai kiukuttelut eivät keskeytä omaa ajanviettopeliäsi.

Ja mikä onkaan ihanampaa kuin kuulla kolmelta naiselta sama kysymys: "mitä teet illalla"?

Ei kommentteja: