perjantai 4. heinäkuuta 2008

Valinnan vaikeutta

Uutta vapautta pitäisi jotenkin hyödyntää. Kai. Olen tähän asti tyytynyt keskusteluasteen ylläpitoon. Osaan naisista tutustuin jo edellisen suhteen aikana, he jakautuvat karkeasti kahteen ryhmään. Osaan muodostui ystävyyssuhteet ja toisiin vastaavasti panosuhde.

Panosuhteisia keskustelukumppaneita on jäljellä kai kolme. Jostain syystä suhteen loputtua en ole enää ollut niin järin kiinnostunut heistä. Ehkäpä he eivät alunperinkään olleet juuri sitä mitä kaipasin. Yhtä heistä olen tavannut pikaisesti toissapäivänä, tulinkin jo maininneeksi. Ei erityisempi saldo kokonaiselle kuukaudelle.

Yksi hienoimmista naisista johon olen tutustunut, kolmekymppinen hammaslääkäri, on oiva esimerkki naisesta jota mielellään kutsuu ystäväkseen. Älykäs, ystävällinen, vilpitön, itsenäinen. Olen ollut vieraana syntymäpäivillä, kesäjuhlilla, mökillä. Löysimme yhteisen harrastuksenkin, elokuvien päivänäytökset. Luulen, että päivänäytösten rauhallinen ilmapiiri sai molemmat olemaan ajattelematta monimutkaisia kysymyksiä.

Pari vuotta sitten tutustuin yhteen toiseenkin hienoon naiseen. Parikymppinen opiskelija, jota kiltin luonteensa ja fiksuutensa puolesta voidaan pitää erinomaisena seurana koska tahansa. Ja kun ihailtavat henkiset ominaisuudet on vielä yhdistetty lähes täydelliseen vartaloon. 170/47 ei jätä paljoa mielikuvituksen varaan, varsinkin kun vähäisetkin kilot ovat päätyneet oikeisiin paikkoihin. Pieneksi yllätyksekseni hänestä kehittyi vapaiden iltojeni kävelykumppani.

Kummankin kanssa on käyty pitkät ja syvälliset keskustelut omista naisistani ja heidän miehistään, mieltymyksistä ja tarpeista. Ja yhtä luontevasti on olen aina kyennyt sivuuttamaan kaikki likaiset ajatukset heihin liittyen. Kai alitajuisestikin tajusin etten halua loukata heidän älykkyyttään ehdottamalla "sivukäyttöä".

Nyt vapaana poikana on vaikea suhtautua kumpaankaan. Erilaiset ajatukset pyörivät mielessä. Ajattelivatko he aikoinaan että pidättäydyin lähemmästä tuttavuudesta koska olin varattu. Vai olinko kiinnostunut heistä vain ystävinä. Älykäs nainen toki voi ajatella että vastapuolikin on älykäs ja pitäneen selvänä että ymmärsin heidän haluavan minulta vain ystävyyttä ja tyytyneeni kohtalooni turhia urputtamatta.

Juuri nyt parhaalta tuntuisi tulkinta jonka mukaan he molemmat täyttivät tehtävänsä ollessani varattu. He osoittivat että on olemassa myös fiksuja naisia joiden kanssa on miellyttävää olla yhdessä myös ilman intiimiä ulottuvuutta. Ehkä nyt pitäisikin etsiä naisia joissa on paitsi tämä kiinnostava ei-seksuaalinen puoli sekä mahdollisuus nauttia lihallisimmista iloista.

Kokonaisuutta ajatellen parhaana ajatuksena tuntuu olevan vanhojen naistuttavien unohtaminen ja uusiin keskittyminen.

Ei kommentteja: