torstai 17. heinäkuuta 2008

Naisten orgasmit

Hihii, monologini sai jälleen hieman vastukajaa. Seksuaalinen suorituskyky vaihtelee naisilla, aivan kuten miehilläkin. Lisäävätkö orgasmien määrä tai voimakkuus seksin nautittavuutta? En ole aivan varma. Naisena olemisesta ei ole kokemuksia, mutta ainakin omalla kohdallani seksi on aivan nautittavaa välillä ilman orgasmejakin.

Useimmat "naisistani" (joita siis edelleenkin on vain yksi sata) joiden kanssa olemme yrittäneet orgasmia saada, ovat sen myös saaneet. Nuorena poikana pääsin harjoittelemaan yhden vanhemman naisen kanssa, kielityöt olivat harjoitusten pääasiallinen sisältö. Hänellä oli tapana päästää kulli työhönsä vasta oman orgasminsa jälkeen, mikä tietysti sopi hyvin. Tästä tulikin moneksi vuodeksi kantava ajatukseni, naiset ensin. Ironista ehkä, mutta hänen suorittama suutyöskentely oli korkeintaan keskinkertaista, lähinnä pientä kielenkärjellä leikittelyä. En tietenkään tohtinut asiasta mitään mainita.

Naisen reisien välissä on aina hienoa seurata alavartalon värähtelyä ja aistia pieniä aromaattisia muutoksia, se on jotenkin herkkää ja naisellista. Jotkut naiset ääntelyineen ja liikehdintöineen muistuttavat enemmän villipetoja, seikka joka voi tietysti joitain miehiä kiihottaa kummastkin, itse en ole kuitenkaan koskaan kokenut sitä erityisen innostavaksi. Kohtuus kaikessa. Yhdynnässä saadut orgasmit jäävät etäisimmiksi. Ex sai orgasminsa ratsastassaan, pienen klitoriksen stimuloinnin avustuksella, mikä oli hieman parempi, mutta aitiopaikka reisien välissä sopii parhaiten.

Täydellinen nainen varmastikin saisi orgasmin kanssani, mutta erityisen ääntelehtivä, kosketukselle herkkä, kiihkeä tai estoton hänen ei tarvitse olla. Koska tylsän tavallinen sopii tässä hyvin, on varsin reilua todeta, että naisen seksuaalinen suorituskyky ei ole kovin tärkeää minulle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kai se sitten on vaan niin että yksi loistava seksikumppani hakkaa parisenkymmentä keskinkertaisuutta. Multiorgastisen naisen jälkeen olisi vaikea kuvitella sitoutuvansa naiseen joka ei saa ikinä...