sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Seksiteollisuus

On suorastaan hämmästyttävää miten monella tavalla seksin voi muuttaa rahaksi. Törmäsin tässä päivänä eräänä suomalaisessa chätissä naiseen, joka tarjosi maksullista webcamin katsomispalvelua. Hän oli kiinnostunut 10 euron korvauksesta seuraamaan miehen runkkaamista. Oletan että palveluun olisi sisältyneet myös "innokkaat" kommentit.

Vakiokamaahan chäteissä on webcam-seksin tarjoajat, jotka korvausta vastaan vilauttavat eri ruumiinosiaan. Maksullisen seksiseuran tarjoajiakaan ei ole netistä vaikea löytää. Tämä on mielestäni selkeä osoitus siitä, että palveluiden tarjoajat eivät ole tyytyväisiä valtion reaalimaailmassa suomiin puitteisiin. Suomestahan kunnolliset bordellit puuttuvat, ammattilaistenkin suosimat ravintolat ovat ahtaalla. Onneksi halpalentojen aikakaudella poikien viikonloppua ei ole vaikea järjestää, Berliinin tarjonta on esimerkiksi jo aivan uskomaton.

Ei ole vaikea ymmärtää miehiä jotka välillä valitsevat helpon tien ja käyvät keventämässä kassejaan maksullisella. Vastaavasti ymmärrän naisia jotka päätyvät ottamaan tunnista koko päivän työrahan, tai yhdestä yöstä koko viikon palkan. Seksiteollisuus kokonaisuudessaan ei ole ongelmaton, mutta lähtökohtaisesti se on kuin mikä tahansa muukin palveluala.

Mielenkiintoisempaa on siltikin pohtia, miten seksistä on tullut yhteisössämme niin monimutkainen asia, se kun voisi olla paljon suoraviivaisempaakin. Kysehän on lopulta vain kysynnästä ja tarjonnasta, jotka pitää kohdentaa vonkaustaidoilla, tunteilla taikka lisäarvoilla, kuten rahalla.

Ei kommentteja: