tiistai 22. heinäkuuta 2008

Ensikertalaista

Aina välillä sattuu törmäämään täysin kokemattomiin neitosiin, iän myötä toki yhä harvemmin, mutta katoavasta luonnonvarastahan ei ole kuitenkaan kysymys.

Ehdottomasti erikoisimpa tuttavuuksia ovat olleet he, jotka paremmin tutustuttuaan ovat vihjaisseet, että voisivat olla kiinnostuneita kokeilemaan jotain pientä (suuseksiä) jotta olisivat valmiimpia tapaamaan ensimmäisen suuren rakkauden jolle voisi lopullisesti neitsyytensä menettää.

Kahden kanssa päädyin asiaa jopa harjoittelemaan. Ensimmäisen (57.) noudin kotiini, toinen (82.) asui kauempana ja temppu toteutettiin autossa. Molemmat oli ujoja, hieman pyöreähköjä, mutta kilttejä ja kunnollisia. Voihan olla että neidot pitivät tarinaa kokemattomuudesta jännänä tapana kiusata vanhempia poikia, niin hyvin ensikertalaisiksi poskityöt tekivät. On häkellyttävää miten moni nainen parinkymmenen vuoden kokemuksella onnistuu vain hieman kutittamaan kun nuori imee kalun syvyyksiin koko mitaltaan ja nielaisee kermaisen lopputuotteenkin. Toinen ei edes nähnyt tarpeelliseksi lopettaa puuhastelua, vain nuoli ja imeskeli kalun uuteen uljauteen laukeamisen jälkeisinä minuutteina.

Tilanteen eriskummallisuus tietysti toi oman lisänsä, mutta objektiivisestikin arvioiden molemmat suoritukset päätyisivät kirkkaasti poskeenottojen TOP10-listalleni.

Olen jo pidempään haaveillut jostain vastaavasta, mutta kahdella tytöllä kerralla. Olisihan jännää sulkea silmät ja arvuutella kumpi onkaan hetkellä ohjaksissa.

Ei kommentteja: