torstai 3. heinäkuuta 2008

Panopäiväkirja

Neljäs lomapäivä alkoi loistavissa merkeissä. Jo se, että kuukauden vapaaehdoton selibaatti oli eilen päättynyt yhden keväällä tapaamani nuorikon avuliaalla avustuksella (98.) teki heräämisen mukavaksi (kumma kyllä, huomattava aamuseisokki siitä huolimatta - tai ehkä juuri sen takia?). Pääsin aikatauluongelmien takia vain antamaan poskeen autossa, mutta parempi se kuin ei mitään. Erikoisen hyväksi aamun teki kuitenkin se, että alkuviikon puuhasteluni, tämä blogi, antoi elon merkkejä. Sain ensimmäisen kommentin. :P

Epäiltiin blogini uskottavuutta. Turhaan kai vakuuttelen kaiken todenperäisyyttä (mutta totuudessa pyrin silti viimeiseen asti pysyä, en viitsi edes keksiä leikkinimiä, jätän ne asiat vain kertomatta mitkä ulkopuolisille ei kuulu) mutta selitän silti miksi osaan kertoa kuka oli 52. ja kuka 53.

Jo vuosia sitten pohdin kuinka montaa on tullut päryytettyä ja aloin pitää pientä muistikirjaa. Myöhemmin siirsin kirjanpidon elektroniseen muotoon, simppeliksi Excel-taulukoksi. Sarakkeita on muun muassa vuosi, vuodenaika, maa, kaupunki, kansalaisuus, kaupalliset ehdot (maksullinen, maksuton, välimuoto), toteutetut temput (oraali, tavallinen yhdyntä, anaali jne), tapaamisen lukumäärä, suhteen muodostumistapa (yökerho, netti, liftari jne) ja myös ensimmäisen asennuksen paikka (kotona, hotellissa, autossa jne).

Aivan täyttä varmuutta tietenkään ei ole että jokainen merkintä on oikein kirjoissa ja kansissa. On kuitenkin tarkoituksenmukaista puhua Excel-taulukon riveistä, rivillä 52 nyt sattuu olemaan tämä bi-neito ja rivillä 53 2003 syksyllä netistä bongattu maksuton, jonka kanssa tuli tavattua useita kertoja suuseksin ja vaginaalisen yhdynnän merkeissä. Nimen olen unohtanut (tietoturvasyistä taulukossa ei ole ikää eikä nimeä) mutta lukiolaisneito oli kyseessä, sen muistan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suoraan sanottuna, on sairasta miten joku voi listailla "kaatoja" numeroiden. Sen lisäksi, että tuollainen on sairasta se on myös typerää, kylmää ja tylyä sekä osoittaa jonkinasteista tunteettomuutta.

Mitä blogisi uskottavuuteen tulee, niin esimerkkinä juuri tuo listailu osoittaa sitä, että yrität todistella paikkaansapitävyyttä.

Blogiasi on kuitenkin ihan kiva lukea. Aina välillä, sieltä täältä löytyy ihan järjellisiä ja hauskojakin juttuja.