perjantai 11. heinäkuuta 2008

Seksi != yhdyntä

Varsin usein naisten, erityisesti nuorten naisten, kanssa seksistä puhuttaessa jää mielikuva että he luulevat seksin tarkoittavan yhdyntää - tai vähintäänkin uskovat miesten seksistä puhuttaessaan tarkoittavan yhdyntää. Tämä käsitys jäi myös muutamia ansiokkaita kommentteja lukiessani.

Yhdyntähän on kuitenkin vain yksi pieni osa seksiä. Itse luokittelen seksiksi kaikki toimenpiteet jotka voisivat johtaa orgasmiin. Esileikin määritteleminen on vaikeampaa, ohjelmiston aloittava kokovartalohieronta varmasti lasketaan esileikiksi, mutta seksiä se ei ole. Vastaavasti repertuaarin loppupuolella suoritettava pimperon kielikylpy on jo seksiä itsessään.

Monipuolinen seksi on nautinnollista. Muistan erään tapauksen (81.), oikein kaunisvartaloinen kokkiopiskelija, joka oli suhteellisen himokaskin. Nautti hieronnasta ja nautti sormistakin, mutta oli erittäin vaisu itse koskettelemaan ja sanoi että ei ikinä ottaisi pippeliä suuhunsa. Kun tähän lisättiin vastenmielisyys myös alapään ajelua kohtaan, joka vähensi kielityön houkuttelevuutta, koin että seksi hänen kanssaan oli tylsää, ja ehkä sen takia sessiomme rajoittuivat vain muutamaan.

Parhaimpien naisten kanssa sormet, kieli ja kalukin saavat tutustua kaikkiin niemiin ja notkoihin ja valkoisen kiisselin loppulevityskin voidaan suorittaa vaihtelevasti. He ovat itsekin halukkaita käyttämään käsiään ja suutaan. Se tekee seksistä vaihtelevaa ja pidemmänkin päälle mielenkiintoista. Sellaista seksin pitäisikin olla, monimuotoista peliä, ei suoraviivaista suoritusta.

1 kommentti:

oceansoul kirjoitti...

No jaa, ihan yhtä paljon miesten (nuorten jos vanhempienkin) mielestä seksi = yhdyntä. =(

Vaan oikeassahan olet, yhdyntä on vain pieni osa seksiä.