maanantai 14. heinäkuuta 2008

Unelmien nainen

Naisilla on tapana kysyä minkälaisista naisista pidän. Kai haaveena on kuulla kuvailu itsestään. Unelmat ovat unelmia ja reaalielämässä vain harvat täyttävät ne. Usein onkin järkevää vastata sopivan ympäripyöräesti pahoittamatta kenenkään mieltä.

Arkielämässä henkiset ominaisuudet ovat ulkonäköä tärkeämpiä ja koenkin, että on helpompi löytää ulkonäöllisesti kuin sisäisesti kiinnostavia naisia. Sisäistä kauneuttaan painottavien naisten ei kuitenkaan kannata hihkaista innosta, sillä tasapaino on tärkeä, ei yhtä ilman toista.

Niinpä minulle sopiva nainen on rehellinen, ystävällinen, fiksu ja kaunis. Tuskin kukaan haluaisi julkisesti myöntää haluavansa epärehellistä, töykeää, tyhmää ja rumaa naista, joten uskon olevani oikeilla linjoilla yleisemminkin. Ongelma on vain se, että rehellisiä, ystävällisiä, fiksuja ja kauniita naisia on vapaana kovin vähän. Yleensä he ovat olleet rehellisten, ystävällisten, fiksujen ja komeiden miesten pitkäaikaisessa ylläpidossa jo pidempään. En ainakaan voi ymmärtää miksei olisi. Laatuyksilöt eivät juoksentele vapaana.

Rehellisyys, ystävällisyys ja fiksuus on helposti ymmärrettäviä ominaisuuksia. Kyse on kai siitä, kuinka rehellinen, ystävällinen tai fiksu pitää olla. Liian älykkäät ihmiset usein pohtivat liikaa ja kokevat kaikki asiat monimutkaisiksi. Liika rehellisyyskin on tekee maailmasta usein mustavalkoisen. Liika ystävällisyys taas johtaa kaikkien maailman ongelmien kasaantumiseen omille harteilleen, pitäähän kaikkia hädässä olevia pyrkiä auttamaan. Liian kauniit tai komeat ihmiset tuppaavat usein olemaan turhan ylpeitä - ja tekevät partnerinsa usein suosiollaan varsin mustasukkaisiksi.

Mutta millainen on kaunis nainen? Makuja lienee useita, tässä omani: Pituus voisi pyöriä 170-175 välillä. Uskon että 10-15 cm on sopiva pituusero miehelle ja naiselle, silloin kuusysikin onnistuu paremmin (riippuu toki miehen niskastakin). Painoa voisi noilla senteillä olla 50 ja 55 välillä. Kyllä, hoikka nainen on kaunis nainen. Rintojen kanssa on turha liioitella, B on aivan sopiva, isommat menettävät muotonsa ajan myötä joka tapauksessa. Pienet nännipihat. Takaosa kapea. Hoikat sääret ja reidet joita pitkin on ihana kiivetä ajeltua pimperoa kutittelemaan. Sisemmät häpyhuulet kauniisti piilossa, kiinteys kunniaan täälläkin, turhia helttoja ei kaivata. Yläpäässä tärkeintä on sisältö, hiusten ja silmien väri ei ole niin oleellista. Eri yhdistelmät sopivat eri naisille paitsi luoteen myös kasvonpiirteiden mukaisesti soviteltuna.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi ja jumiuiduin lukemaan sitä oikein ajatuksella, erittäin hyvin kirjoittettua tekstiä, ja aiheesta! Mukavaa kesänjatkoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään vaatimuksia seksuaalisuuden suhteen??

Anonyymi kirjoitti...

Kovin menee alipainoiseksi nuo naisihanteesi...