perjantai 25. heinäkuuta 2008

Passivoitumista

Kesälomalla passivoituu, ainakin minä. Paria pienempää reissua lukuunottamatta mitään suurempaa ei ole saanut aikaiseksi. Tai riippuu toki tulkinnasta, NYPD Bluen neljä ensimmäistä kautta sain katsottua, 88 osaa loistoviihdykettä. Harmi ettei jatkokausien dvd-julkaisuista ole mitään tietoa.

Autoa en ole saanut tällä viikolla vielä vietyä huoltoon, tänään sentään ryhdistäydyin ja soittelin tiedustellakseni ajallisia mahdollisuuksia. Ruokavaliota olen hienosäätänyt kevyemmäksi syksyn treenauksia silmälläpitäen. Pidemmille pyörälenkeille en ole vielä kyennyt, vaikka lähes päivittäin lupaan itselleni huomenissa aloittavani. Noh, huomenna on lauantai, loistopäivä aloittaa.

Naisrintamalle ei myöskään kuulu mitään. Netissä olen jatkanut keskusteluita nettituttavien kanssa ja muutama uusikin on tarttunut chäteistä mukaan. Reaalimaailmassa en ole vaivautunut ketään kutsumaan minnekään ja kierrellen kaarrellut naisten ehdotuksista kiireisiin tai väsymykseen vedoten kauemmalle.

Keväällä vapautumista odotellessa uhosin yhdelle intialaiselle tuttavalleni hommaavani syksyksi viisi naista joita voisi tarpeen mukaan kutsua kylään seksiseuraksi. Onneksi syksy on tulkinnanvarainen ajanjakso, syyskuun alku on jo turhan lähellä, mutta marraskuun loppuun on vielä aikaa. Tavoitteen järkevyydestä en ole vakuuttunut, mutta ainakin jollain tasolla koen mielekkääksi ylläpitää omaa pientä haaremia satunnaissuhteiden sijasta.

Aiemmin mainitsemani fyysisen treenaamisen aloittaminen on toinen suurista tavoitteistani. Painonpudotusta ja kropan sheippaamista. Tavoitteen asetin nähtyäni Casino Royalen toissavuonna. Mies näytti varsin hyvältä 37-vuotiaaksi. Asettamani ajallinen tavoite on jo pari vuotta lähempänä, mutta ehkä vielä kerkiää.

En ole ihan varma onko kumpikaan tavoitteista tavoittelemisen arvoinen, mutta koen yleisemmin että tavoitteita pitää olla ja niitä kohti pitää pyrkiä, onhan kehitys silloin oikean suuntaista.

Kesäloma alkaa olla kohta loppusuoralla, nämä ja monet muutkin haasteet odottavat. Ehkä jostain ilmestyvä syksyinen energia heijastuu blogiinkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole asettanut määrä- enkä aikarajoja, mutta ajattelen myös, että pikkuhiljaa tässä pitäisi saada pieni haaremi aikaiseksi. Yksinkertaisinta todellakin olisi ne 3-5 tyyppiä joille kilauttaa, kun haluaa seksiä.

Itse olen ajatellut asian vielä niin (ehkä sinäkin), että näiden tyyppien pitäisi olla vähän erityyppisiä seksuaalisesti. Eli olisi yksi hellän seksin kaipuuseen, yksi alistettava, yksi väsymätön nuolija, yksi kiinteälihainen nuorimies....

Mukavaa tavoitteisiin pyrkimistä sulle!