keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Seksiä nuken kanssa

Oikean naisen löytäminen pamputettavaksi on, kuten hyvin tiedämme, monimutkaista, usein hankalaakin. Vuokrapimppiä toki on helposti monissa paikoissa maailmassa saatavilla, mutta sekään ei ole ongelmaton ratkaisu, ainakaan pidemmän päälle. Pakostakin tulee ajateltua että eikö voisi olla jotain muuta ratkaisua.

Turussa kuulemani mukaan päivystää Suomen ensimmäinen nukkehuora. Laatunaisen näköinen ja kokoinen nukke asuu miesystävänsä kanssa yhdessä ja samassa kerrostaloasunnossa. Viidelläkympillä saa puoli tuntia seksi-iloittelua. En ole itse aivan varma haluaisinko kokeilla, mutta ilmeisesti Turusta on uteliaita kokeilijoita löytynyt varsinkin runsaasti.

Ajatus silikoninukesta voi aluksi tuntua hyvinkin sairaalta, mutta tarkemmin ajateltuna kauniin ihmisen mittainen, muotoinen ja painoinen nukke ei välttämättä eroa paljoakaan nukkuvasta esikuvastaan. Ja ymmärtääkseni varsin monet miehet ainakin salaa haaveilevat yöllä sujauttavansa kalunsa vieressä nukkuvaan alastomaan naiseen.

Entäpä robotin kanssa? Jos nukke ei pelkästään näyttäisi naiselta, mutta myös liikehtisi kuin nainen? Ja puhuisi tuhmia?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tää on aihe jota oon vähän miettynyt.
Tossa rajantakana saa naista aivan liian halvalla, ja oikeesti tekee pahaa ajatella sitä faktaa että heillä ei ole esim. työttömyysturvaa. Jos ei oo rahaa, ei oo rahaa. Tytöllä on mahdollisuus jopa 100€ viikkotuloihin ko suomalaismistä mielyttää. Pomo, eli apajan kuningatar ottaa omansa.

RealDoll seksi nukke http://www.preisroboter.de/ mukaan maksaan halvinmillaan
6929.00 € kapitlisti rahaa. Niin mikä on oikeesti moraalisesti ok. Auttaa itätyttöä antamalla 50€ extraa, vai ostaa esim. 400-xxx € nukke. Periaatteessa kumpikin on väärin, kun uskomme että maailmankaikkeus olisi Jumalan luomus. Itse näkisin että parempi olisi tukea itätyttöjä, jos tämä erottelu olisi sallittu.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on tullu halvempi ratkaisu, helvetin kalliille nukelle. löysin sivuston www.findoll.com jossa myydään samaisia tuotteita 800€ kappale.

7000 tonnia muovista on aika paljon, jos kerran päästään näin halvalla