lauantai 5. heinäkuuta 2008

Naisten näkökulmasta

Nuorena poikana päättelin naisten elämän olevan seurustelumielessä huomattavasti helpompaa. Naisilla on seksin säännöstelyn monopoli seurustelusuhteessa. Miehet pokaavat, eli esittävät asiansa niin hyvin kuin osaavat, nainen päättää kuka saa mitä. Mitä kauniimpi ja fiksumpi nainen, sitä paremmat valintamahdollisuudet hänelle annetaan.

Yökerhomaisissa "yhdeksi kerraksi" tilanteissa tämä voi ehkä päteäkkin. Aikojen saatossa olen kuitenkin yhä uudelleen hämmästellyt juuri näiden fiksujen ja kauniiden naisten huonoa onnea miesten suhteen. Törmään suhteellisen usein varsin mielenkiintoisiin naisiin. Noin kolmekymppisiä, hyvin koulutettuja, itsenäisiä ja tuntevat mielenkiintoa myös omaa ulkonäköään kohtaan.

Osa toki harrastaa irtosuhteitakin, mutta harva kuitenkaan Tepon tahtiin. Omasta tavarasta ollaan hieman keskimääräistä tarkempia ja alkeellisimmat "annatko pillua, mua panettaa" yritykset ovat tuhoon tuomittuja.

Tapasin pari vuotta sitten chätissä erinomaisen fiksun yksilön. Kauppakorkean käyneen, omillaan toimiintulevan, hienon vartalon omaavan sinkkunaisen. Kerroin olevani varattu ja etsiväni vain juttuseuraa. Alkuhuuman jälkeen tahti harveni, sain huomiota osakseni lähinnä silloin kun jokin reaalielämän seurustelusuhde oli mennyt solmuun. Kyseltiin miehen mielipidettä, selvennöksiä käytökseemme.

Tänään kuulin että uusin kulta on ihanan huomaavainen. Ensimmäistä yhteistä iltaa seuraavana aamuna oli tiedusteltu tekstiviestitse kuinka yö oli nukuttu. Huomasin ensimmäistä kertaa kysyä miksi niin pienet huomionosoitukset tekevät vaikutuksen. Ainakin itse pidän itsestäänselvänä että tuoreeseen naistuttavaan pidetään kaikin mahdollisin verukkein yhteyttä ja yritetään luoda "huomattavan huomion illuusio", patja jolle naisen on hyvä heittäytyä. Naisethan haluavat olla haluttuja ja huomioituja.

Kuulin että oma isä ei ollut lapsuudessa juuri läsnä ja sen takia puuttuu huolehtivan miehen roolimalli. Pienetkin huomionosoitukset säväyttävät. Keskusteltuamme asiasta päädyimme päätelmään, että hyvin usein naiset antautuvat lihaisempaan suhteeseen tulleensa huomioiduksi, nautittuaan huomion keskipisteenä olemisesta.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Olipas aika hauskaa lukea näitä siun bloggauksia täältä. Harvemmin sitä tulee vastaan miehen pitämää blogia, niin olipa kyllä aika tervetullutta vaihtelua :D