keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Sänkyominaisuudet

Hahmottelin pari päivää sitten täydellisen naisen muotokuvaa. Taisin olla hieman huolimaton, sillä en maininnut mitään "vaatimuksista seksuaalisuuden suhteen", kuten tarkkaavainen lukija huomauttikin.

Yleensä ongelmia passiivisten naisten kanssa (DFE, eli dead fish experience) on tapauksissa kuin tunnetasolla kumpikaan ei tunne mitään. Jos taasen partnerit ovat kiinnostuneita toisistaan, on seksikin innokkaampa (huorissakävijät käyttävät tästä herkästä tyttöystävätunteesta lyhennettä GFE, girlfriend experience). Seksi ei ole vain mekaanista pamputusta vain halauksia, hyväilyjä, pussailua.

Täydellinen nainen tietysti pitää myös minusta ja on innostunut sängyssä kanssani. Hän nauttii samoista asioista ja haluaa seksiä yhtä usein kuin minäkin. Nuorempana poikana jaksoi patukoida päivittäin, nyt pari kolme kertaa viikossa tuntuu riittävän. Välillä tietysti innostuu useammin, mutta keskiarvo lienee tuollaista.

Mitään erityisen erikoista en kaipaa. Sitomis- ja ulosteleikit jätän suosiolla muille. Erityisistä roolileikeistäkään en haaveile. En ole koskaan unelmoinut sairaanhoitajaksi pukeutuneista naisista taikka palomiehistä. Olen ehkä tavallisen tylsä.

Suoritan mielelläni aika-ajoin hierontaa, käytän sormiani ja kieltäni. Nautin kauniin vartalon katselusta ja koskettelusta. Suuseksi molemmin puolin on lempipuuhaani. Muutama eri asento yhdyntää silmälläpitäen ei olisi pahasta. Anaalia voi välistä kokeilla, mutta suuri fani en ole.

Mutta kuten todettua, jos naisesta on kiinnostunut ja kiinnostus on vieläpä molemminpuoleista, tulee harvemmin kokeneeksi sänkytoimet tylsäksi vaikka jotkin asiat jäisikin tekemättä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aika vähäiset vaatimukset loppujen lopuksi, et vaadi esim. että täydellinen nainen on kiihkeä, antelias (giving), herkkä kosketukselle, herkkä sinun tuntemuksillesi, estoton, kiihkeästi ääntelehtivä jne.

Samoin multiorgasmisuus jäi pois. Olet varmaan satojen naistesi kanssa huomannut että jotkut naiset saavat yhdynnässä helposti useita isoja orgasmeja ja toiset eivät ole saaneet orgasmia ikinä.

Onko niin että naisen seksuaalinen suorituskyky ei ole sinulle kovin tärkeää?