torstai 31. heinäkuuta 2008

Muodokkuutta

Muodokkuutta, aivan kuten kauneuttakin, on mahdoton yksiselitteisesti määritellä. Jokaisella on omat ihanteensa ja mittarinsa. Useimmat muodokkuudesta puhuessaan tarkoittaa runsaalla läskillä höystettyjä DD-rintoja ja ahteria jota on vaikea normaalikaupan vaatteisiin mahduttaa. Itse puhuisin silloin muodottomista möhkäleistä.

Omaa silmääni hiveleviä muotoja edustaa loistavasti kaksoset Carol ja Darlene Bernaola. Nimet ehkä ei sano paljoakaan, mutta tammikuu 2000 ja pleikkarin keksiaukeama ehkä enemmän. Molemmat samoissa mitoissa, 170/50 toki. Googlettakaa ja tutkikaa.

Ihmiset ovat erilaisia. Kaikista ei nettopainoisinakaan olisi keskiaukeamalle. Vartalon muodot vaihtelevat, jollain on kapeutta yhdessä kohdassa, toisella toisessa. Joillain ei missään. Puhutaan painavista/paksuista luista ja vääränmuotoisesta lantiosta. Ylensyönnillä ja siiderin liiallisella litkimisellä rasvoittuneiden ei kuitenkaan tulisi katkeroitua. Se että itse tai kukaan kavereista ei ole, ei tarkoita että kukaan muu ei olisi.

Ja mikä tärkeintä, kaikkien ei tarvitse olla. Makuja on erilaisia. Ei minuakaan haittaa muutama läskikilo. Mutta 10-15 kilon lisäpaino alkaa jo etoa. Etoi minuakin, kun se oman kroppani kylkeen oli kiinnittynyt. Ja jotkut tykkäävät vielä isommista. "Rotevampi" kaverini (190/150) kertoi kerron miksi pitää isoista muodokkaista naisista. Kuulemma timmiä, hoikkaa naista takaapäin vetäessä tuntuu kuin työstäisi miehen takamusta. Pehmikkeenä oleva naisellinen rasvakerros sensijaan pitää tuon ajatuksen poissa mielestä.

I rest my case. Jatkossa kirjoitan vain omista läskeistäni.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

ok. aika selventävää. tuo on muuten mielenkiintoista, kuinka isoilta nuo naiset näyttää joita katsoin googlesta. vaikka periaatteessa ovat melkein alipainoisia. ehkä pitemmillä ihmisillä bmi-taulukko ei meekään kuten lyhyemmillä. tai tuntuu, kun itse olen 165cm, ja painan 59 kiloa, mutta kropaltani olen suunnilleen samaa mallia, siis suhteessa. rinnat toki vähän pienemmät.

Anonyymi kirjoitti...

m