torstai 31. heinäkuuta 2008

Kansainvälinen haaremi

Omassa kotikaupungissaan on vaikeaa ylläpitää suurta haaremia. Jos naisiltakin löytyy halukkuutta tapaamisille, on välillä monimutkaista perustella miksi aikaa järjestyy vain yhdeksi yöksi viikossa. Tämä toki tapauksissa jossa nainen ei tiedä olevansa yksi monista. Tietysti ongelmaa voi yrittää ratkaista etsimällä naisia joilla on itselläänkin paljon tekemistä ja menoja, mutta yhteisen ajan löytäminen voi muodostua suuremmaksi ongelmaksi.

Jos taasen pystyy operoimaan kansainvälisesti, avautuu monia uusia mahdollisuuksia. Pidän matkustelusta, vieraitten kielten opiskelusta, kulttuurieroihin perehtymisestä, lähes kaikesta siitä mihin ulkomailla pörrätessään törmää. Jo pelkästään paikallisen naisen iltakävelytys vieraassa maassa ja kaupungissa on jotain aivan muuta. Humua on herkästi ilmassa.

Märät päiväunet muistuttavat usein mahdollisuudesta laajentaa haaremia myös kotimaan ulkopuolelle. Voisihan jokaisessa kaupungissa jossa tulee tarpeeksi usein yövyttyä olla paikallinen prinsessa joka voisi läsnäolollaan ilahduttaa reissumiestä. Samalla saisi päivitettyä tietoa matkakohteesta ja kenties hieman tietoa muistakin paikallisista uutisista, mistä voi olla jopa suuremaa hyötyä.

Ahneeksi ei pidä ryhtyä, mutta muutaman kaukorakkauden varmaan kestäisi. Yhteydenpito kun muuten ei ole ongelma, messari ja tekstarit eivät tunne rajoja - jotenkin sähköinen yhteydenpito tuntuu myös mielekkäämmältä etäisyyden ollessa pidempi. Onhan hieman vinoutunutta meseillä päivästä toiseen naapurin emännän kanssa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ensiksikin ihan hauska blogi. On hyvä kun päivität usein.
mutta sitten tämmöisen haaremin huoltaminen...minusta tuo ei ole oikea lähtökohta. Kokemuksen perusteella paras tapa on se että jokainen nainen tietää olevansa yksi monista. Yllättävän monia ei haittaa jos asiasta on rehellinen. He ymmärtävät että sinulle on kysyntää.