tiistai 8. heinäkuuta 2008

Elämäni parasta seksiä

Varsinkin nuoremmilla naisilla on tapana väittää että seksi ei ole parhaimmillaan ilman tunteita. Usein kuulee myös väitettävän että seksi paranee toistokertojen myötä, suhteen syvetessä. Uskon että varsinkin ensimmäinen uskomus on vain naisten keino perustella itselleen irtosuhteiden järjettömyyttä seksin huonolla laadulla.

Monen monituista kertaa seksi on ensimmäisellä suorituskerralla ollut erinomaisen kiihottavaa - uskoakseni molemmalle osapuolelle. Uuden naisen kanssa mieli välillä kohoaa uskomattomalle kiiman tasolle. Selitys ei varmaankaan ole yksiselitteinen, sillä tilanteet ja partnerit ovat olleet erilaisia. Voi olla että yksi tekijä on jonkinlaisen odotuksen laukeaminen. Joko kyseessä on partneri jota on vongattu jo pidempään, takana on pidempi patukointivapaa jakso tai partneri on jotenkin muuten harvinaislaatuinen.

Ja usein näihin tilanteisiin törmää matkoilla. Vieras maa, kulttuuri, kieli ja ehkäpä myös ulkonäkö antavat oman lisämausteensa. Onhan myös mahdollista että naiset tuntevat itsensä vapaammaksi ulkomaalaisen miehen kanssa, onhan tiedon leviämisen riski seikkailusta huomattavasti pienempi.

Yksi asia on kuitenkin selvä, naista kohtaan pitää tuntea kiinnostusta. Ei syviä tunteita, mutta halu olla hänelle hyvä ja tehdä juuri sillä hetkellä kaikki hänen hyväkseen. Voi olla että naiset tunteellisimpina sekoittavat tämän "tunteen" rakkauteen tai ihastumiseen. Seksikokemus jää kuitenkin puolikkaaksi jollet halua antautua myös naisen halujen tyydyttämiseen. Epäkiinnostavan naisen kanssa seksi ei ole seksiä vain naisen käyttämistä masturboimiseksi, jota usein seuraa tarve päästä naisesta pikaisesti eroon.

Näitä elämää suurempia seksi-iloitteluja ei useinkaan valitettavasti voi toistaa uudestaan. Osasyynsä on varmasti ihmismielelläkin, muistot ensimmäisestä kerrasta ovat niin hyvät, että enää vähempi ei riitä. Ja koska ensimmäisen kerran uutuudenviehätystä ei voi enää mitenkään toistaa, jää lopputulos yhden komponentin puuttuessa aina pettymykseksi. Seksi voi olla itsessään täydellistä, mutta tunnelataus ei ole enää ensimmäisen kerran veroinen.

Pidemmissä suhteissa seksi saattaa parantua, varsinkin jos alussa on edetty hitaasti ja ujoillen. Seksi kuitenkaan harvoin yltää huipputasolle, se jää aina miellyttäväksi arkipuuhasteluksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän rakastajattaren kanssa seksi voi pysyä stellaarisella tasolla useampia vuosia - en tiedä onko se mahdollista pitkässä parisuhteessa. Himo on hieno tunne B-)

Anonyymi kirjoitti...

Itse naisena pakko sanoa, että on ihan totta, että useimpien naisten mielestä seksi paranee ajan kanssa ja tunteeton seksi on synonyymi huonolle seksille. Naiset liittää seksiin paljon muutakin kuin itse yhdynnän.

Omalla kohdallani monesti itse yhdyntä on ollut kiihottavaa ja ihanaa, mutta yhdynnän jälkeen ajan kuluttua iskee morkkis, ahdistus, ärsytys ja tietynlainen itseinhokin. Kun tietää, ettei toinen halua pelkkää seksiä ja vaikkei itsekään muuta haluaisi niin sitä salaisesti TOIVOO.

Lisäksi naiset usein ottavat seksin enemmän tosissaan kuin miehet, heille seksi on Isompi Asia ja siksi ensimmäiset kerrat ovat usein epätyydyttävämpiä kuin toistuvat kerrat koska naiset hakevat seksistä kokonaisvaltaisempaa kokemusta kuin useimmat miehet. Yhteenkuuluvuuden tunne, esileikki, yhdyntä, lopun hellyys, kauniit sanat... jne...

tietenkin on naisia, jotka nauttii yhdynnästä itsestään, mutta itse en heihin kuulu vaikka joskus haluaisin :) en tuomitse irtosuhteita, en vaan pysty niihin :( ja se ihan totta hankaloittaa elämää.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä, että seksi on parhaimmillaan, kun toista kohtaan on tunteita. Näin ei tietenkään aina ole. Joissakin suhteissa seksi on todellakin tylsää ja arkista, vaikka tunteita olisi niin, että päähän sattuu. En kuitenkaan voisi juurikaan kuvitella itseäni harrastamassa seksiä miehen kanssa, jota kohtaan tunnen vain fyysistä vetovoimaa.

Ja todellakin omassa tapauksessani, toistojen määrä on vaikuttanut positiivisesti myös laatuun. Ei ehkä niinkään "suhteen syvetessä" mutta turhien jännitysten ja estojen poistuessa kuviosta.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä vanha keskutelu sattui vastaan ja miehenä on pakko sanoa, että hyvässä suhteessa ja nimenomaan tunteiden ollessa mukana seksi on järkettömän paljon kuumempaa, tyydyttävämpää ja monipuolisempaa. Mahdollisuudet lelujen, roolien paikkojen, kuvausten tai mikä nyt ikinä ketäkin kiihottaa ovat enemmän mahdollisia ja laadukkaampia. Mutta pelkkä himon ja Rakkauden yhdistelmä on parasta mitä on. Jos sitä ei ole kokenut, niin todennäköisesti kumppania kohtaan tunteet eivät ole aidot. Olen itse ollut myös satunnaisissa suhteissa ja yhden illan suhteissa, jotka toki voivat olla kiihottavia ja kiihkeitä, mutta mikään ei vedä vertoja hyvälle seksille, hyvässä suhteessa... ja tiedolle että sitähän saa lisääkin.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn tuohon. Hyvässä suhteessa on seksikin ylivoimaisesti parasta. Partnerin molemminpuoleinen tyydytys ja tunteminen ja tieto siitä mistä toinen pitää antavat suurta omaakin tyydytystä. Kiihkeitä yhden illan juttuja voi olla, mutta se seuraava kerta ei enää tunnu juuri miltään jos tunnetta ei ole mukana. Tätä mieltä siis miehenä (jolla laaja kenttäkokemus..)