perjantai 4. heinäkuuta 2008

Huorarallia

Olin tänään mukana kaverini seurassa kun hän kävi luovuttamassa tukun rahaa ja kaksi kassillista siemennestettä venakolle. Tai noh, itse operaatiota en todistanut, odottelin autossa. Oli taas 50 minuuttia aikaa ihmetellä ihmeellistä maailmaamme.

Tuntuuhan aluksi oudolta, että suuri osa miehistä joutuu näkemään vaivaa karkottaakseen entiset tavishoidot luotaan (jotka vain vilpittömästi haluavat huomiota ja patukkaa) ja toiset taasen puuhastelevat maksullisen seksin saamiseksi. Ehkä loppujen lopuksi kyse on samasta asiasta, pyrkimyksestä saada seksiä ilman jälkivaatimuksia, vain kahdesta hyvin erilaisesta lähestymistavasta.

Nyt uusiosinkkuna siivotessani olen ajatellut kovasti siivousavun hankkimista. Olen päätellyt että yksikään tervejärkinen nainen ei tulisi siivoamaan asuntoani vastikkeetta. On toki ihmisiä jotka väittävät nauttivansa siivoamisesta, mutta aivan ventovieraan asunnon siivoamisesta ei kai saa samaa nautintoa. Siivoojan palkkaaminenkin on käynyt mielessä. Kustannus ehkä olisi siedettävissä, kolme tuntia viikossa satasella ja ei tarvitsi murehtia asiaa.

Seksin ja siivouksen välillä on muitakin yhtymäkohtia kuin sama alkukirjain. Useimmat miehet voivat siivota yksin, aivan kuten myös kykenevät tyydyttämään seksuaaliset tarpeensakin. Mutta luulen, että valtaosa olisi kuitenkin tyytyväisempi jakaessaan urakan naisen kanssa.

Täysin vastikkeetta yksikään nainen ei tule ventovieraan miehen seksuaalisia tarpeita tyydyttämään, vaikka kuinka nauttisi seksistä omassa kotiympäristössään. Suurin ero siivoukseen verrattuna lienee siinä, että seksiapua ei voi ostaa helposti ja laillisesti, ainakaan kohtaamatta yhteisönsä paheksuntaa. Kaverini vaikutti erinomaisen tyytyväiseltä palatessaan, vaikka en usko että kehtaa kertoa äidilleen visiitistään. En ole tosin itsekkään aivan varma, haluaisinko kertoa omalle äiteelleni palkanneeni siivoojan.

1 kommentti:

Sanasirpa kirjoitti...

Luepa Kari Hotakaisen kirja "Huolimattomat".

Siinä seksi ja siivoaminen kohtaavat bisneksenä, mutta myös ihmisten kohtaamisten vaikeudesta.

Jos löytyisi se joku, jonka kanssa elää oikeasti...kelpaamattomille, kaipaaville, toheloiville ihmisille.