sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Naista netistä

Ken on chätteihin eksynyt tietää, että yksi puheenaihe on ylitse muiden. Pillua kysytään kaikkialla. Ja se on valitettavasti jättänyt jälkensä. Järkevät aikuiset naiset eivät juuri viitsi chäteissä roikkua, vaikka juuri heitä siellä kaivattaisiin. Aikuiset naiset kun muuten sattuvat olemaan ihmisrodun kaikkein puheliainta joukkoa.

Ymmärrän kyllä loistavasti miksi naiset loistavat poissaolollaan. Ärsyynnyn itsekin herkästi tiettyihin toistuviin ilmiöihin chäteissä, ja jatkuva pimperon saatavuustiedustelu on varmaan siitä ärsyttävimmästä päästä. Itseäni ärsyttää tylsät ihmiset. Ne jotka tulevat chättiin vain siksi "ku o tylsää". En ole vielä näiden vajaan 30 vuoden aikana ymmärtänyt miten voi olla tylsää. Voin vielä ymmärtää, että ei juuri hetkellä viitsi tehdä mitään "kivaa", mutta miten maailmastamme on voinut jollekin muodostua niin mielenkiinnoton, ettei mikään huvita?

Pimpsasta kiinnostuneita miehiä sensijaan tuntuu riittävän erinomaisen runsaasti. Tuska on niin kova, että se heijastuu jo käyttäjänimiinkin. En voi ymmärtää, miten joku täysjärkinen naaras aloittaisi keskustelun kalukovana25v:n kanssa. Tai mitä PanolleNytHKI on ajatellut nimeään valitessaan. Voin olettaa että suurin osa miehistä tulee chättiin pippeli kourassa, luovuttaen suuren osan päättelykyvystään alakerralle ja häviten molemmat kädet kirjoittamiseen keskittäville kilpaveljilleen myös kirjoitusnopeudessa.

Olen antanut itseni ymmärtää, että valtaosa naisista tulee chätteihin hakemaan juttuseuraa. Ne jotka tulevat hakemaan muutakin, ovat arkielämässä yksinäisiä ja torjuttuja ja eivät täytä laatutietoisen kuluttajan vaatimuksia. Valitettavasti he antavat kuitenkin ajoittain onnistumisen iloa kovakullisille pikaisen panoseuran hakijoille ja kiihdyttävät osaltaan chättien rappiota, joka on jatkunut jo kymmenen vuotta. Tai sitten kaikki on aina ollut yhtä huonosti, olen vain vanhemmiten kyynisempi.

Juttuseuraa naisista kuitenkin saa edelleen helposti. Pyrin itse olemaan puhelias, mutta silti antaa naisen johdatella. Kannattaa jutella kiltisti aiheista jotka putkahtelevat esille, kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin saa kyllä vastaukset rivien välistä. Kaikkien kanssa juttu tietenään ei kehity, mutta valinnanvaraahan on riittävästi. Jos mies ja nainen tulevat hyvin juttuun, keskustelulla on tapana jatkua myös jatkossa. Messariosoitteen saa usein ennen kuin sitä kerkiää kysyäkkään.

Kun olet messarissa muutamana päivänä keskustellut, olet valintatilanteessa. Haluatko käydä keskustelua myös oikeassa elämässä. Koen että useat naiset tässä vaiheessa ovat jo valmiita miehen laajemmalle huomiolle, kutsu lounaalle on asianmukainen. Mikäli nainen haluaa tutustua mieheen tarkemmin, mutta ehdotukset tavata oikeasti jäävät kovin kauaksi, tuntenee moni itsensä torjutuksi.

Ja kun olet jo päässyt lounaspöytään, ei liene enää merkistä missä tutustuitte. Nainen on nainen netistäkin löydettynä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ÖÖ, siis mikä tämän blogin pointti mahtaa olla? Olla joku wanna-be-Teppo? Tylsää, ideahan on jo käytetty.